دکتر علیرضا منادی سفیدان

ساخت وبلاگ

دکتر علیرضا منادی سفیدان در 15 ارديبهشت 1348 در يك خانواده مذهبي در تبریز به دنیا آمد . شش سال بعد در سال 1354 وارد دبستان هدایت که امروزه به دبستان شهید بهادری تغییر نام یافته، شد درحالی که در سال سوم ابتدایی تحصیل می کرد انقلاب اسلامی آغاز شد و او هنوز خاطرات شیرین مبارزان و ایام پرفتوح دوران انقلاب را به یاد دارد و از خاطرات مدرسه و معلمان مقطع تحصیلی خود به بزرگی و نیکی یاد می کند. از جمله از آقای اکبری که می گوید از اهالی شمال بوده و درپایه اول و دوم الفبای علم و ادب را با او آغاز کرده و درکلاس سوم از آقای مکرمی ، چهارم از آقای قبادی و پنجم از آقای قاسمی تلمذ کرده است.

وی ازخاطرات ایام مدرسه هدایت به عنوان شیرین ترین و ماندگار ترین دوران یاد می کند که در تکوین و شکل گیری درشخصیت او تاثیر بسزایی داشته است. منادی مقطع راهنمایی را در مدرسه رازی تبریز درسال 1358 آغاز کرد که با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران همزمان بود ، این ایام به دلیل فضای آکنده از ایثار و مقاومت درجامعه تاثیر بسزایی در روحیه و شکل گیری شخصیت او داشته است. منادی در دوره راهنمایی درکنار برنامه درسی در فعالیت های فرهنگی و جمعی مدرسه با عشق و علاقه مشارکت داشت و بسیاری از برنامه های صبحگاهی مدرسه را اجرا می کرد.

او ازخاطرات شیرین این دوره تعریف می کند که درآن ایام پدرش برای کمک به پیشرفت فرایند تحصیلی وی با او همکلاس شده که همنشینی با پدر در مدرسه، شگفتی اطرافیان و اولیا مدرسه را بر انگیخته و در خاطرات نوجوانی وی برای همیشه ماندگار گشته است. منادی درسال 1366 پس از اخذ دیپلم علوم تجربی از دبیرستان دهخدا تبریز در کنکور همان سال شرکت کرده و در رشته تربیت معلمی پذیرفته می شود، لیکن ثبت نام نمی کند تا اینکه در کنکور سال بعد در رشته دکترای حرفه ی دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز قبول می شود و با علاقمندی به تحصیل دراین رشته ادامه می دهد.

او همزمان با تحصیل در دانشگاه درفرصت های نیمه وقت خود به عنوان آموزش یار برای مدتی درمدرسه شهید بهادری ( هدایت سابق ) که خود زمانی دانش آموز آن مدرسه بود ، به تدریس می پردازد حرفه ای که پیشتر و در سن 16 سالگی و همزمان با تحصیل در دبیرستان به عنوان آموزشیار نهضت سوادی تجربه کرده بود و سپس برای مدتی هم در روستای لیقوان تبریز آموزگار دانش آموزان این روستا می شود. منادی درسال 1374 موفق به اخذ درجه دکترا از دانشگاه آزاد اسلامی تبریز شده و یک سال با درجه ستوان یکمی درمرکز آموزش بهداری ارتش جمهوری اسلامی خدمت مقدس سربازی را آغاز می کند و اندکی بعد به عنوان مامور عازم منطقه مغان شده و به مدت دو سال و چند ماه در شبکه دامپزشکی شرکت کشت و صنعت مغان ، پارس آباد و گرمی در کنار عشایر غیور این منطقه به خدمت ادامه می دهد.

دکتر منادی درسال 1368 که با پایان جنگ تحمیلی همزمان است ، فعالیت های سیاسی و اجتماعی خود را گسترش می دهد و در انتخابات ریاست جمهوری شهید رجایی، حضرت آیت الله خامنه ای و هاشمی رفسنجانی به عنوان فعال ستادهای انتخاباتی آنان فعالیت و تبلیغ می کند. وی درسال 1376 در لبیک به سنت حسنه رسول اکرم (ص) به امر مقدس ازدواج از یک خانواده مذهبی و متدین و از خاندان علامه شهیر شیخ بهایی اقدام کرده و درسال 1377 به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز فعالیت علمی خود را در این دانشگاه آغاز می کند و همزمان به سمت رییس باشگاه پژوهشگران جوان شمال غرب کشور منصوب می شود.

منادی درسال 1380 به عنوان مدیرگروه رشته مهندسی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد تبریز منصوب می شود و به فاصله یک سال بعد و درسن 32 سالگی به دلیل لیافت و شایستگی های مدیریتی به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی زنجان یکی از بزرگترین واحدهای دانشگاهی  دانشگاه آزاد اسلامی کشور برگزیده می شود. درمدت حضور وی دردانشگاه زنجان با تلاش و پیگیری های مدیریتی این دانشگاه از نظر فضای های آموزشی ، تعداد رشته های تحصیلی ، پژوهشی و نیز خوابگاهی به نحو مطلوب و درحد استانداردهای ملی متحول شد و پیشرفت کرد که هنوز مردم با فرهنگ زنجان و مجامع علمی و دانشگاهی این استان از خدمات وی به نیکی یاد می کنند.

وی به فاصله کمتر از یک سال پس از اخذ دکترای دامپزشکی دومین دکترای خود را در رشته بسیارمهم میکروبیولوژی ( مقطع P.H.D ) دریافت می کند. جداسازی ژن GP. 51 عامل بیماری لوکوز به روش مولکولی عنوان پایان نامه دکترای میکروبیولوژی وی است که برای نخستین بار درکشور اجرا شده و یافته های علمی آن نقش حیاتی و مهمی در واکسن سازی بر علیه این بیماری داشته و کمک بسزایی برای ساخت واکسن آنفلولانزای انسانی که باحمایت سازمان بهداشت جهانی در موسسه پیام مرند اجرا می شود کرده است.

نهم آذرماه سال 1383 حادثه تلخ و ناگواری در زندگی نوبنیاد دکتر روی داد و طی آن دختر نازنین وکوچک وی قربانی مرگ خاموش شد و براثر گاز گرفتگی از دنیا رفت. دکتر منادی بعد ها و در نخستین دوره نمایندگی مردم در مجلس از این حادثه تلخ به نفع تمامی مردم ایران استفاده کرده با ارائه طرحی تمامی خانوارهای ایرانی را تحت پوشش بیمه حوادث ناشی از گاز گرفتگی قرار داد. وی پس از این حادثه تلخ درسال 1384 به زادگاه خود تبریز منتقل شد و همزمان با ریاست دانشگاه آزاداسلامی زنجان ، مسوولیت دبیری منطقه دو دانشگاه آزاد اسلامی به تعداد 61 واحد دانشگاهی در استان های شمال غرب کشور را عهده دار می شود.

وی کمتر از یک سال بعد و به شایستگی های فردی و اجتماعی و مقبولیت عمومی باتشویق دوستان وارد عرصه سیاست شد و دراولین آزمون میدان سیاست با آراء خوب مردم تبریز به عنوان عضو علی البدل شورای اسلامی شهر تبریز برگزیده شد و درسال 1386 ازسوی مردم تبریز ، آذرشهر و اسکو به عنوان نماینده وارد مجلس می شود. منادی درسال نخست نمایندگی با توجه به سوابق و مطالعات علمی و پژوهشی با رأی قاطع هیات رییسه مجلس به عنوان یکی ازپنج عضو فعال شورای پژوهشی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی برگزیده می شود که این انتخاب حاکی از جایگاه و شایستگی های علمی وی است.

او اندکی بعد درشکل گیری کمیسیون های مجلس به عنوان عضو فعال کمیسیون برنامه و بودجه که یکی از کمیسیون های تاثیر گذار درمجلس است انتخاب می شود و درطول دوره مدت نمایندگی از ظرفیت و امکانات این کمیسیون برای رفع مشکلات مردم و توسعه و پیشرفت طرح های استان به نحو شایسته استفاده می کند. عضویت در اتحادیه بین المجالس جهان و عضویت در شورای عالی اجرایی سیاستگذاری اصل 44 قانون اساسی که قوی ترین شورای عالی اقتصادی کشور می باشد از دیگر مسوولیت های منادی در مجلس است.

ایده ساخت بزرگراه تبریز - نودوز ( دروازه پنجم تبریز ) ، طرح انتقال آب ارس به دریاچه ارومیه ، اتصال خط اتیلن عسلویه به تبریز ، و ایده بیمه حوادث ناشی از گاز مشخصا از طرح های وی است که با اتمام آن ها چهره منطقه از نظر عمران و آبادی و اشتغال زایی و رفاه اجتماعی دگرگون خواهد شد. دکتر منادی درنهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هم دوباره ازسوی مردم تبریز ، آذرشهر واسکو در دور نخست با فاصله بسیاری زیاد از رقبای خود و با بیش از 155 هزار رأی راهی مجلس شد که همه این ها ناشی از خدمات ارزنده، رضایت مندی و حسن اعتماد مردم به وی می باشد.

-----------------------------------------------------------

بیوگرافی دکتر علیرضا منادی سفیدان:

دکتر عليرضا منادی در 15 اردیبهشت 1348 در یک خانواده مذهبی در تبریز به دنیا آمد. وي دو خواهر كه هر دو فرهنگي هستند و يك برادر دارد كه هر سه تحصيلات عالي كارشناسي ارشد دارند. ایشان در شش سالگی (سال 1354) وارد دبستان (نظامي) هدایت که امروزه به دبستان شهید بهادری تغییر نام یافته، شد. درحالی که در سال سوم ابتدایی تحصیل می کرد انقلاب اسلامی آغاز شد و او هنوز خاطرات شیرین مبارزات مردم و ایام پرفتوح دوران انقلاب را به یاد دارد و از خاطرات مدرسه و معلمان مقاطع مختلف تحصیلی خود به بزرگی و نیکی یاد می کند. از جمله از آقای اکبری که می گوید از اهالی شمال بوده و درپایه اول و دوم الفبای علم و ادب را با او آغاز کرده و درکلاس سوم از آقای مکرمی ، چهارم از آقای قبادی و پنجم از آقای قاسمی تلمذ کرده است.

وی از خاطرات ایام مدرسه هدایت به عنوان شیرین ترین و ماندگار ترین دوران یاد می کند که در تکوین و شکل گیری شخصیت او تأثیر بسزایی داشته است. منادی مقطع راهنمایی را در مدرسه رازی تبریز در سال 1358 آغاز کرد که با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران همزمان بود؛ این ایام به دلیل فضای آکنده از ایثار و مقاومت در جامعه تاثیر بسزایی در روحیه و شکل گیری شخصیتش داشته است. منادی در دوره تحصيلي راهنمایی درکنار برنامه هاي درسی در فعالیت های فرهنگی و جمعی مدرسه با عشق و علاقه مشارکت داشت و بسیاری از برنامه های صبحگاهی مدرسه را اجرا می کرد و همزمان درمسجد محلشان كه با امامت حجه الاسلام والمسلمين حاج سيد علي اصغر حسيني لیلابی (پدر بزرگوار دو شهید) نماز جماعت برپا میشد، شركت وضمن یادگیری آموزه های دینی به عنوان مكبر مسجد به فعالیتهای فرهنگی می پرداخت و دركلاسهای قرآن و نهج البلاغه مسجد حضور یافته و كتابخانه مسجد را مدیریت می كرد. بعدها در ادامه این كلاسها، با اساتید بیشتری از جمله آیت الله هاشم زاده هریسی، مرحوم آیت الله میرزاعلی اكبر محدث (از اساتید اخلاق برجسته حوزه و از مسؤولین وقت سازمان تبلیغات اسلامی) و شهید حجه الاسلام شیخ محمد تقی قویدل سفیدان -كه مدیر مسؤل مجله مشهور كودك مسلمان قم بود وبعدها در جنگ تحمیلی به شهادت رسید- و شهید خلیل فاتح كه بعدها در اسارت رژیم بعثی در اسارتگاه عراق به شهادت رسید و نیز استاد عزیز خدایی و بعضی از اساتید اعزامی حوزه علمیه قم آشنا شد که این کلاس ها توسط بخش آموزش سازمان تبلیغات اسلامی شهید آیت الله قاضی طباطبایی (ره) تبریز تشكیل می گردید و وی در این كلاسهای تابستانی شركت فعال داشته و دو بار به اردوی زیارتی آموزشی، سیاحتی این كلاسها انتخاب و به مشهد اعزام شد كه این كلاسها و اردوها، آثار سازنده ای در شكل گیری شخصیتش داشت. از دوستان دوره كودكی و نوجوانی اش، شهیدان مقصود علیپور درمان طلب، سید جواد و سید محمد حسینی لیلابی، عادل سرآمد سرند، ایوب یلدوغی، قربان قلیپور، جوادعلیپور، عسگر دادی سهلان، صمد موثق نهند بیوك داداش زاده، علیرضا هاشم زاده خاطرات شیرین و اثرگذاری از مردانگی، مهر ورزی و رشادت برایش بجا مانده است و همواره خود را مدیون این شهیدان و دیگر شهدا و امام شهیدان (ره) میداند.

او همچنین از خاطرات شیرین این دوره تعریف می کند که در آن ایام پدرش برای کمک به پیشرفت فرایند تحصیلی وی با او همکلاس شده که هم‌نشینی با پدر در مدرسه، شگفتی اطرافیان و اولیا مدرسه را بر انگیخته و پدر كه از بازاریان و فرش‌فروشان بنام بازار تبریز بود، در پی تربیت فرزند و همراهی برای رشد تحصیلی فرزند چنین تلاشی را شروع میكند كه در خاطرات نوجوانی وی برای همیشه ماندگار گشته است. منادی سال هزار و سیصد و شصت و چهار، در لبیك به ندای مبارزه با بی‌سوادی توسط امام خمینی (ره)، اقدام به امر مقدس آموزشیاری نهضت سواد آموزی در تبریز نموده و توانست در شانزده سالگی شغل شریف معلمی را -كه بعد ها درادامه زندگی شغل اصلی او را تشكیل داد- تجربه نماید و در همان مدرسه شهید بهادری، كه ده سال پیش در آنجا تحصیلات ابتدائی را شروع كرده بود، با تشكیل كلاس مقدماتی نهضت، تعداد حدود سی نفر بی سواد را باسواد نماید. در سال 1366 پس از اخذ دیپلم علوم تجربی از دبیرستان دهخدای تبریز در کنکور همان سال شرکت کرده و در رشته تربیت معلمی و دبیری علوم تجربی پذیرفته می شود، لیکن ثبت نام نمی کند تا اینکه در کنکور سال بعد در دوره دکترای حرفه ای قبول می شود و با علاقمندی به تحصیل در رشته خود ادامه می دهد.

او همزمان با تحصیل در دانشگاه در فرصت های نیمه وقت خود به عنوان دبیر دبیرستان های تبریز از تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم باز نمی ایستد، حرفه ای که پیش تر و در سن 16 سالگی و همزمان با تحصیل در دبیرستان به عنوان آموزشیار نهضت سواد آموزی تجربه کرده بود. سپس برای مدتی هم در روستای لیقوان تبریز آموزگار دانش آموزان این روستا می شود. منادی در سال 1374 و در بیست شش سالگی موفق به اخذ درجه دکترا از دانشگاه آزاد اسلامی تبریز شده و سپس عازم خدمت سربازی می شود و با درجه ستوان یکمی در مرکز آموزش بهداری ارتش جمهوری اسلامی خدمت مقدس سربازی را آغاز می کند و اندکی بعد به عنوان مامور (امریه) عازم منطقه مغان شده و در جهاد سازندگی این منطقه به خدمت ادامه می دهد و در این ایام نیز با وجود داشتن تحصیلات دكترا، در دبیرستان كار دانش پارس آباد همزمان با خدمت سربازی برای بچه های محروم پارس آباد، با افتخار تدریس می نماید.

دکتر منادی در سال 1368 که با پایان جنگ تحمیلی همزمان است، فعالیت های سیاسی و اجتماعی خود را گسترش می دهد و در انتخابات ریاست جمهوری برای شهید رجایی، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای و آیت الله آقای هاشمی رفسنجانی به عنوان فعال ستاد های انتخاباتی آنان فعالیت و تبلیغ می کند و در انتخابات دوره های مجالس خبرگان و شورای اسلامی نیز فعالیت های ارزنده ای در جهت تنویر اذهان عمومی به انجام می رساند. وی در پنجم آبان سال 1376 در لبیک به سنت حسنه رسول اکرم (ص) به امر مقدس ازدواج از یک خانواده شاخص مذهبی و متدین و از خاندان علامه شهیر شیخ بهایی (علیه الرحمه) اقدام کرد كه همسرشان نیز دبیر دبیرستان های تبریز و حافظ قرآن بود. در اول شهریور ١٣٧٩ اولین فرزند وی كه دختر بود به دنیا می آید و با توجه به ارادت خاص خود و خانواده به حضرت زهرا (س) اسم دخترش را كوثر میگذارد. دکتر منادی درسال 1377 به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز فعالیت علمی خود را در این دانشگاه آغاز کرده و همزمان به سمت رییس باشگاه پژوهشگران جوان شمال غرب کشور منصوب می شود.

منادی در سال 1380 به عنوان مدیر گروه رشته مهندسی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد تبریز منصوب می شود و به فاصله یک سال بعد و درسن 32 سالگی به لطف الهی و به دلیل لیاقت و شایستگی های مدیریتی، به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی زنجان، یکی از بزرگترین واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی کشور با بیش از ده هزار دانشجو و پانصد استاد، برگزیده می شود. در مدت حضور حدود چهار ساله وی دردانشگاه زنجان با تلاش و پیگیری های مدیریتی، این دانشگاه از نظر فضاهای آموزشی (دانشكده های فنی مهندسی وعلوم انسانی)، افزایش تعداد رشته های تحصیلی، رشد مقالات علمی پژوهشی و نیز فضاهای خوابگاهی (از قبیل خوابگاه های هزار نفره حضرت معصومه (س) و كوثر)، و تأسیس سایت چهل هكتاری امام خمینی (ره)، ساخت مسجد زیبای حضرت فاطمه زهرا (س)، مهدیه وكتابخانه و قرائت‌خانه حاج ملا آقا جان زنجانی (ره) به نحو مطلوب و درحد استانداردهای ملی متحول شده و پیشرفت کرد؛ وی همچنین واحد دانشگاهی شهر قیدار را كه همینك سه هزار دانشجو دارد تاسیس نمود که هنوز مردم با فرهنگ زنجان و مجامع علمی و دانشگاهی این استان از خدمات وی به نیکی یاد می کنند.

وی پس از اخذ درجه دکترا، دومین دکترای خود را در رشته میکروبیولوژی (مقطع Ph.D) آغاز و با موفقیت دریافت می کند. «جداسازی ژن GP51، عامل بیماری لوکوز (Blv)به روش مولکولی»، عنوان پایان نامه دکترای میکرو بیولوژی وی است که برای نخستین بار درکشور اجرا شده و یافته های علمی آن نقش حیاتی و مهمی در واکسن سازی بر علیه این بیماری داشته است؛ این پیشینه علمی وی باعث شد كه بعدها طرح ساخت واکسن آنفلولانزای انسانی با حمایت سازمان بهداشت جهانی در مؤسسه سرم و واكسن سازی رازی (پیام مرند) را به تصویب مجلس هشتم برساند.
شوق علم آموزی و علاقه به تولید ملی و صنعت، بعدها باعث شد سومین رشته تحصیلی را در رشته مدیریت صنعتی شاخه مدیریت تولید در مقطع دكترا در دانشگاه شهید یهشتی آغاز نماید چرا كه وی در سال ٨٤ به همراه شخصیت های مهمی از مؤسسین جمعیت حمایت از تولید ملی بود و دغدغه حمایت از تولید ملی داشته وكار وكارگر ایرانی همیشه جزء دغدغه های جدی وی بوده است و در این راستا بود كه به این رشته تحصیلی روی آورد.

نهم آذر ماه سال 1383 حادثه تلخ و ناگواری در زندگی نو بنیاد دکتر روی داد و طی آن دختر نازنین و کوچک وی، كوثر، قربانی مرگ خاموش شد و بر اثر گاز گرفتگی از دنیا رفت. دکتر منادی بعد ها و در نخستین دوره نمایندگی مردم در مجلس از این حادثه تلخ به نفع تمامی مردم ایران استفاده کرده و با ارائه طرحی تمامی خانوارهای ایرانی را تحت پوشش بیمه حوادث ناشی از گاز گرفتگی قرار داد. وی پس از این حادثه تلخ در سال 1384 به زادگاه خود، تبریز منتقل شد و همزمان با ریاست دانشگاه آزاد اسلامی زنجان، مسوولیت دبیری منطقه دو دانشگاه آزاد اسلامی به تعداد 61 واحد دانشگاهی در استان های شمال غرب کشور را عهده دار می شود. و در بیست و هفت اردیبهشت همین سال، همزمان با میلاد مسعود حضرت امام حسن عسگری (ع) دومین ثمره زندگیش، محمد صدرا، پا به عرصه حیات می گذارد.

وی کمتر از یک سال بعد و با توجه به شایستگی های فردی و اجتماعی و مقبولیت عمومی با تشویق دوستان، وارد عرصه سیاست شد و در اولین آزمون میدان سیاست با آراء خوب مردم تبریز به عنوان عضو علی البدل شورای اسلامی شهر تبریز برگزیده شد و درسال 1386 از سوی مردم تبریز، آذرشهر و اسکو به عنوان نماینده وارد مجلس می شود. منادی در سال نخست نمایندگی با توجه به سوابق و مطالعات علمی و پژوهشی با رأی قاطع هیات رئیسه مجلس به عنوان یکی از پنج عضو فعال شورای پژوهشی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی برگزیده می شود، که این انتخاب حاکی از جایگاه و شایستگی های علمی وی است.

وی اندکی بعد در شکل گیری کمیسیون های مجلس به عنوان عضو فعال کمیسیون برنامه و بودجه، که یکی از کمیسیون های تاثیر گذار در مجلس است انتخاب می شود و سپس به نائب رئیسی اول این كمیسیون انتخاب و در طول دوره مدت نمایندگی از ظرفیت و امکانات این کمیسیون برای رفع مشکلات مردم و توسعه و پیشرفت طرح های استان به نحو شایسته استفاده می کند. عضویت در اتحادیه بین المجالس جهان و عضویت در شورای عالی اجرای سیاست‌گذاری اصل 44 قانون اساسی که قوی ترین شورای عالی اقتصادی کشور می باشد و ناظر مجلس در شورای برنامه ریزی استان آذربایجان شرقی از دیگر مسوولیت های منادی در مجلس است. وی در ایام حضور در مجلس با پیگیری مجدانه اقدام به تأسیس چهار دانشگاه جدید در تبریز (مؤسسه آموزش عالی میزان و دانشگاه های آزاداسلامی سردرود، باسمنج و خسروشاه) می کند و با كمك به تأسیس حدود سیصد رشته تحصیلی جدید در دانشگاه های استان آذربایجان شرقی ظرفیت دانشجویی استان را شصت هزار نفر در طول چهار سال افزایش می دهد كه حدود نصف اینها یعنی سی هزار نفر دانشجوی غیربومی (توریست علمی چهارساله) جذب استان میشود كه در توسعه استان نقش اساسی داشته و امكان تحصیل حدود سی هزار نفر از جوانان بومی استان را در خود استان میسر می سازد.

ایده ساخت بزرگراه تبریز - نودوز (دروازه پنجم تبریز) {اتوبان ایران-ارمنستان}، طرح انتقال آب ارس به دریاچه ارومیه، اتصال خط اتیلن غرب (عسلویه به تبریز)، و ایده بیمه حوادث ناشی از گاز و کمک بسزای وی برای ساخت واکسن آنفلولانزای انسانی که با حمایت سازمان بهداشت جهانی در موسسه پیام مرند اجرا می شود، مشخصاً از طرح های خاص وی است که با اتمام آن ها چهره منطقه از نظر عمران و آبادی و اشتغال زایی و رفاه اجتماعی دگرگون می شود كه همگی در حال اجرا می باشند. دکتر منادی در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هم دوباره ازسوی مردم تبریز، آذرشهر و اسکو و در مرحله نخست با فاصله بسیاری زیاد از رقبای خود و با بیش از 155 هزار رأی راهی مجلس شد و نسبت به انتخابات مجلس هشتم، مردم فهیم، قریب به یكصد هزار نفر بیش از دوره قبل به وی رأی دادند که همه این ها ناشی از خدمات ارزنده، رضایت مندی و حسن اعتماد مردم به وی و مهم تر از همه تأییدات الهی می باشد.

در شروع مجلس نهم وی به ریاست شعبه دوم از شعبات پانزده گانه مجلس که بررسی صلاحیت وتصویب اولیه اعتبارنامه نمایندگان مجلس نهم را به عهده دارد انتخاب شد؛ نمایندگان محترم با انتخاب دكتر منادی به عنوان عضو هیأت رییسه مجلس نهم شورای اسلامی برحسن سلیقه مردم حوزه انتخابیه تبریز اسكو و آذرشهر صحه گذاشتند. وی همزمان با این مسؤولیت به عضویت كمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس نیز درآمد و از سوی یكصد و شش نفر از اعضای فراكسیون دانشگاهیان مجلس نهم، به ریاست این فراكسیون انتخاب شد. وی همینك با رتبه دانشیاری در دانشگاه علوم پزشكی تهران و دانشگاه آزاد اسلامی به كار تحقیق و تدریس (كرسی ویروس شناسی دوره دكترا) نیز می پردازد و تابحال با تألیف چهار جلد كتاب، سی مقاله بین المللی وداخلی و ثبت یك مورد اختراع كه درجشنواره اختراعات اینچوان كره جنوبی نشان نقره دریافت نمود، از فعالیتهای علمی غافل نمی شود. عضویت در هیأت امنای دانشگاه های شهید مدنی آذربایجان و دانشگاه آزاد اسلامی استان و هیأت امنای بیمارستان حضرت رسول اكرم (ص) تهران، كمیته دائمی هیأت امناء دانشگاه فنی حرفه ای كشور و عضویت در شورای مشورتی سیاستگذاری مرکز منطقه ای علوم و انتقال فنآوری (RCSTT) اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند (IORA) باحكم وزیر علوم و تحقیقات، از دیگر فعالیتهای جنبی ایشان میباشد.

http://www.drmonadi.ir/page/about-bio.aspx

---------------------------------------------------------------

ماجرای فیش حقوقی ۱۵۰ میلیون تومانی یک عضو هیات رئیسه مجلس که شب انتخابات پخش شد

عضو هیئت رئیسه مجلس به فیش حقوقی ۱۵۰ میلیونی منتشر شده منتسب به وی واکنش نشان داد.

به گزارش میزان، در روزهای منتهی به انتخابات که تنور تخریب و تخطئه از سوی برخی نامزدها و هوادارن آن ها گرم شده بود، فیشی حقوقی منتسب به علیرضا منادی سفیدان از اعضای هیئت رئیسه مجلس در فضای مجازی منتشر شد؛ در فیش حقوقی مزبور دریافتی های کلان ماهانه قید شده بود که به گفته وی به هیچ وجه با واقعیت منطبق نبود و تاثیر زیادی در کاهش آرای وی داشت.

در این فیش جعلی دریافتی ماهانه منادی سفیدان حدود ۱۵۰ میلیون تومان قید شده بود. که وی چنین رقمی را قویا تکذیب کرد و انتشار آن را یک بداخلاقی سیاسی دانست که مع الاسف در ایام رقابت های انتخاباتی فزونی می یابد.

انتشار فیش حقوقی جعلی بداخلاقی بود

علیرضا منادی نماینده مردم آذرشهر و اسکو و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره انتشار تصویر فیش حقوقی منتسب به وی در شبکه های اجتماعی که مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان را نشان می دهد و در مدت اخیر حاشیه های زیادی را ایجاد کرده، گفت: این فیش حقوقی در شب قبل از آغاز رای گیری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی منتشر شده و بداخلاقی و بدعت ناروایی بوده است.

وی با بیان اینکه اصولا چنین رقمی از دستمزد برای هیچ فردی در جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد عنوان کرد: تمام حقوقی که من به عنوان نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استان آذربایجان شرقی گرفته ام تا ریال آخرش را به دانشجویان بی بضاعت دادم و نامه و سند آن هم موجود است.

منادی ادامه داد: حقوق من در بیش از دو سال مسئولیتم در دانشگاه آزاد که اگر اشتباه نکنم ۶۰ میلیون تومان یا کمی بیشتر از آن می شد را یکجا به حساب قرض الحسنه دانشجویی دادم.

این عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه این شیطنت هم اکنون در قوه قضائیه و همچنین توسط پلیس فتی در حال پیگیری است گفت: حتی بانک ملی نیز آن فیش جعلی و دروغ منتسب به من را تکذیب کرده است.

وی در پایان با بیان اینکه جعل این فیش حقوقی تاثیر زیادی در شب قبل از مرحله دوم انتخابات داشت و خیلی ها آن را باور کردند یادآور شد: من از مجلس حقوق نمی گیرم بلکه تنها در آمد من از تدریس در دانشگاه تهران است.

 

http://alef.ir/vdcbwgbffrhbssp.uiur.html?350583

------------------------------------------------------------------------

در اردی بهشت ماه 1396 آقای دکتر علی محمد نوریان ریاست محترم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی که به جای دکتر میرزاده به این سمت برگزیده شده بودند ؛ دکتر علیرضا منادی را بعنوان معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی و بجای حجت الاسلام عسگری برگزیدند . 


برچسب‌ها: دکتر علیرضا منادی سفیدان, تبريز, آيت الله هاشمي رفسنجاني, دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامي, دکتر علی محمد نوریان
بیوگرافی...
ما را در سایت بیوگرافی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : azadamirkhizia بازدید : 256 تاريخ : جمعه 12 خرداد 1396 ساعت: 14:21